2018 reisplannen

Na mijn vorige post waarin ik nog een keertje terugkeek op 2017, is het nu tijd om verder te kijken naar mijn reisplannen van 2018. Dit is mijn wensenlijstje! Al is dit zeker geen bucketlist-achtige lijst, want de meeste van onderstaande reizen zijn al redelijk concreet of al geboekt.

Londen

Als deze post online komt, ben ik onderweg naar mijn eerste bestemming van 2018: Londen! Ik ben er al 2 keer geweest, maar Chris nog niet ds gaan we waarschijnlijk de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken. Vind ik eigenlijk ook helemaal niet erg, want de bezienswaardigheden in Londen zijn natuurlijk iconisch. Verder kijk ik enorm uit naar een heerlijk Engels ontbijt en lekkere fish & chips.

Krakow

Het volgende tripje is er weer een met mijn moeder! Dit keer gaan we naar Krakow. Staat al een tijdje op onze bucketlist, want het lijkt ons een super leuke stad. Daarnaast willen we ook een bezoek brengen aan Auschwitz en ik ben heel benieuwd hoe we dat zullen vinden. Sowiezo plannen we daardoor een extra dag in, want ik denk niet dat je na zo’n heftige dag nog veel zin hebt om de toerist uit te hangen in Krakow.

Edinburgh

Mijn second home! Ik hou van deze stad. Ik heb er een half jaar gestudeerd en er een fantastische tijd gehad. Aangezien dat alweer 5 jaar geleden is staat er een reünie op de planning.

Westen van Amerika

Amerika lijkt me echt geweldig! Ik hou van roadtrips en Amerika is toch echt de ultieme roadtrip bestemming?! Ook al zijn er veel mooie bestemmingen, kiezen ook wij voor het geijkte rondje door het Westen van Amerika. Maar het is dan ook populair voor een reden. De beste combinatie tussen overweldigende natuurparken (Grand Canyon, Yosemite, etc) en bekende leuke steden (Las Vegas, LA, San Fransisco). De route heb ik al redelijk in mijn hoofd, maar tips zijn altijd welkom!

Antelope Canyon looking so good! Who loves this place? @nolesrbphotos #ExploreArizona

Een bericht gedeeld door Explore Arizona (@explorearizona_) op

Costa Rica

Costa Rica is echt een grote wens van mij en ik hoop dat ik in 2018 de gelegenheid heb om hier heen te gaan. Prachtige natuur en mooie stranden. Daarnaast zijn er ook nog eens sloths in Costa Rica en laat dat nou net mijn favoriete dier zijn! Ik hoop dan ook zeker een opvangcentrum te kunnen bezoeken en misschien baby sloths van dichtbij te zien.

Heel erg zin in deze komende reizen! Wat zijn jouw wensen en/of plannen voor het komende jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.