Over mij

Hallo!

Kim Willighagen Will AdventureWelkom op mijn persoonlijke reisblog “Will Adventure”! Ik ben Kim Willighagen en het gezicht achter de blog. Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Zwolle. Reizen is mijn grootste passie en ik ben altijd bezig met het plannen van een nieuwe reis of aan het wegdromen over een andere mooie bestemming. En natuurlijk ben ik, als mijn budget en vrije dagen dit toelaten, zo vaak mogelijk op reis! De leukste reizen zijn wat mij betreft roadtrips.

Will Adventure is niet alleen een afgeleide van mijn achternaam, de naam is ook geïnspireerd door mijn eigen leven. Mijn missie is nu om zoveel mogelijk dingen te doen waar ik blij van word en zoveel mogelijk van de wereld te zien!

Een lifetime of adventures… dat klinkt toch goed? Vaak wacht men tot het ‘juiste moment’ daar is of tot er genoeg gespaard is. Maar adventures, die moet je zelf creëren, dat doet niemand anders voor je. Jaag je dromen na, daar is het nooit te laat voor! Deze dag is immers nog niet voorbij.

Een lifetime of adventures voor mezelf creëren, daar streef ik dus naar. Op Will Adventure wil ik jou inspireren om jezelf ook een lifetime of adventures te geven door je te inspireren met reisverhalen en mooie reisfoto’s. Ik benoem de leuke en minder leuke dingen over elke bestemming die ik heb bezocht en geef je handige tips zodat jij goed voorbereid op reis kunt!

Bedankt voor je bezoek aan Will Adventure!

Wil je geen enkele update missen? Volg mij dan via deze kanalen:

Instagram

Facebook

Pinterest

Of meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg de updates via e-mail:
[mc4wp_form id=”44″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.