Dag 15: Flagstaff

Ja, hoor. Vandaag komt het dan toch met bakken uit de lucht vallen. Bij het ontbijt in het hotel hebben ze het lokale nieuws aanstaan en we zien dat het in heel Arizona veel regent. Het is vandaag 2 oktober en ze zeggen dat het nu al een van de natste oktobers ooit is.

Eigenlijk stond vandaag Monument Valley op de planning, maar toen we alle campings omgooiden wisten we al dat Monument Valley er niet meer in zou zitten. Jammer om dit te missen, maar gezien de weersomstandigheden ben ik blij dat we gewoon in Flagstaff zitten.

We checken zo laat mogelijk uit (housekeeping kwam al drie keer langs om te kijken of we weg waren). We gaan weer naar de bioscoop in Flagstaff en bestellen weer lekkere popcorn met cheddar cheese kruiden. Lekker!! Na de film rijden we rustig naar ons hotel in Williams. Dit ligt maar een half uurtje verderop. We merken onderweg dat de mensen in Arizona niet gewend zijn om in de regen te rijden 😉

In Williams doen we niet veel, behalve zwemmen (superblij met een binnenzwembad!!) en eten. Al met al ook wel lekker, even een rustdagje tussendoor. We lezen dat de saaie weg waar we gisteren opreden helemaal niet meer toegankelijk is door overstromingen. Wat een gelukje dat we dus alvast een dag eerder hier zijn! Er is zelfs een dodelijk ongeval met toeristen gebeurd, erg heftig allemaal. Morgen staat de Grand Canyon op het programma. Er wordt regen voorspeld, maar we hopen dat het toch niet de hele dag gaat regenen. We kunnen de Grand Canyon niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.