Dag 16: Grand Canyon

Het weer is droog! Met goede moed gaan we richting de Grand Canyon, wat vanaf ons hotel zo’n uurtje rijden is. Ons hotel had geen ontbijt, dus halen we onderweg een broodje bij RP’s Stage shop. Hier hadden we veel goede reviews over gelezen. Het is inderdaad erg lekker!

We hebben ontzettend geluk, want zodra we de auto hebben geparkeerd breekt de zon door. De Grand Canyon is prachtig, maar zo groot dat het ook weer overweldigend is. We lopen het pad langs de rand tot aan Yaki Point en stoppen zo nu en dan voor foto’s. Ook nemen we de Shuttle bus naar de andere kant van het park en gaan tot aan Hopi Point. Zoals ik zei is het allemaal heel mooi, maar het begint toch allemaal op elkaar te lijken. Er is niet zoveel afwisseling als in andere parken: de Grand Canyon is de Grand Canyon. Het had me leuk geleken om een stuk naar beneden te lopen, maar gezien het weer lijkt het ons nu niet verstandig.

We staan ergens foto’s te maken als iemand aanbied om een foto van ons te maken. Hij heeft zelf professioneel uitziende apparatuur bij zich. Hij zegt dat het misschien leuker is voor de foto om op een rots te gaan zitten. Dat durf ik echt niet, zo dicht op de rand van de afgrond! Hij zegt zelf ook hoogtevrees te hebben, maar dat hij dit wel durft en laat zien hoe makkelijk het is. Ik ben blijkbaar overtuigd want ik durf het ook aan. De foto vind ik zelf super leuk geworden, veel leuker dan de foto waar we gewoon stonden. Echt aardig van deze man 🙂

’s Middags rijden we terug ons hotel, maar stoppen eerst nog voor weer een lekker broodje bij RP’s Stage shop. Het is een leuk concept: je omcirkelt op een papiertje wat je wil en levert dit in. Verder is in de buurt niet veel voor een leuke prijs, dus echt een aanrader! ’s Avonds halen we heerlijke pizza’s bij de Pizza Hut naast ons hotel en eten deze op de hotelkamer op, terwijl we een film kijken op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.