Dag 17: Route 66

Vandaag rijden we van Williams naar Kingman, Arizona, over een stuk van de oude historische Route 66. Het idee is leuk, maar we vinden het eigenlijk ook niet zo bijzonder. Het stuk wat wij rijden vinden we nogal een saaie weg. Onderweg zitten er nog toeristen midden op de weg om een foto te kunnen maken van het logo van de Route 66 wat op de weg staat. Verder is het spannendste wat er gebeurt dat de auto achter ons wordt aangehouden door de Highway Patrol, net als in de film 😉 Weinig bijzondere rijdag, dus!

Aangezien we niet echt iets gepland hebben in Kingman, besluiten we om hier alvast onze kampeerspullen op te ruimen en te doneren. De bedoeling was om dit in Los Angeles te doen, maar nu hebben we tijd en de komende dagen hebben we alleen nog maar hotels geboekt staan. We geven alle spullen die we niet meer nodig hebben aan de Goodwill in Kingman. We houden eigenlijk alleen nog de koelbox, zodat we nog wel lekker koel drinken hebben onderweg.

We besluiten te gaan eten bij de Panda Express in Kingman, een Chinees fast food keten. De Orange Chicken smaakt me erg goed, en rijst is eens een keer wat anders dan de pizza, patat en hamburgers die we hier eten 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.