Dag 19: Los Angeles

Het is alweer tijd om naar onze laatste bestemming te rijden. Wat vreemd hoe snel de tijd is gegaan! We rijden naar Los Angeles, waar we onze reis ook zijn begonnen. Dit keer zullen we de stad ook echt bezoeken 😉

In ongeveer drie uur rijden we naar Los Angeles, maar we kunnen pas vanaf 15 uur inchecken bij onze AirBnB. We rijden dus eerst naar het winkelcentrum in Hollywood, de Hollywood & Highland. Ons AirBnB zit hier maar 10 minuutjes rijden vandaan. Het is super druk, het is dan ook een zaterdag, maar toch is het nog wel leuk om hier rond te lopen. De Walk of Fame is een echte ‘tourist trap’, maar je kijkt nog nieuwsgierig naar de sterren. Welke naam zal er op de volgende staan?

Om 15 uur checken we in bij onze AirBnB. We zitten in een woonwijk en slapen bij particulieren, maar hebben wel gewoon onze eigen afgescheiden ruimte en eigen ingang. Hun tuinhuis hebben ze ook omgebouwd en hier hebben ze ook gasten. Het fijne van deze plek is dat we zo centraal verblijven voor een goede prijs én we gebruik kunnen maken van het zwembad.

We gaan eten bij het bekende ‘Shake Shack’. Deze keten is ontstaan in New York en is eigenlijk de tegenhanger van de In ’n Out. Helaas, net als met de In ’n Out valt ook Shake Shack ons erg tegen! Zou het de hype zijn, waardoor we er teveel van verwachten?

’s Avonds gaan we naar de film in Hollywood. Het is een super mooie bioscoop! De film waar we heen gaan is ‘A Star is Born’, wat in het kort gaat over een bekende zanger die verliefd wordt op een vrouw en haar helpt om ook een zangcarrière op te bouwen. Super toepasselijk om deze film dus in Hollywood te zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.