Dag 7: Death Valley en Las Vegas

De langste rijdag van deze vakantie is aangebroken. We rijden vanaf Mammoth Lakes door Death Valley en eindigen in Las Vegas. Voor 9 uur rijden we weg van ons hotel. Zelfs voor we Death Valley inrijden zien we al grote stukken lang nergens een stadje of huizen, niet eens in de verte. Death Valley zelf is leuk om eens doorheen te hebben gereden. We hebben besloten in Death Valley niet naar bezienswaardigheden te rijden, vooral omdat we al zo’n lange rijdag hebben. We stoppen wel bij Zabriskie Point (lag op de route 😉 ) en dat zag er wel heel leuk uit. Het is alleen zo warm (in de 40 graden) dat we het snel voor gezien houden en Death Valley verlaten.

Rond 17 uur komen we aan in Las Vegas en het is superdruk in het verkeer. We rijden ook nog eens verkeerd, dus het aankomen in het hotel verloopt niet heel soepel. Ons hotel, The Palazzo, is een vijfsterrenhotel en zit midden op de strip. We hebben een heel goede deal gevonden via de site Priceline en we hebben het echt getroffen. Bij het inchecken vragen ze of we geïnteresseerd zijn in een upgrade (tegen betaling uiteraard) voor bijvoorbeeld een kamer met uitzicht. Niet gedaan natuurlijk. Ook niet nodig, want we kijken nu ook deels uit op de Venetian en op de High Roller, het grote reuzenrad, en dat is ook al heel leuk.

Als we op de strip lopen kijken we onze ogen uit. Alles is overweldigend. We gaan eten bij Gordon Ramsey’s fish & chips restaurant (Hij is hier goed vertegenwoordigd, hij heeft ook een pub, hamburger- en steak restaurant, naast zijn originele Hell’s Kitchen restaurant). Super lekker! Daarnaast bekijken we ook nog de fonteinshow van het Bellagio hotel. Alles is hier echter zo groot en je loopt heel veel, dat terwijl we terug lopen naar ons hotel de volgende fonteinshow alweer begint. We zijn nog maar aan de andere kant van de fontein gelopen. We bekijken deze ook, want de shows verschillen van elkaar per nummer dat gedraaid wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.